Martine Boon wordt algemeen directeur bij GMP+ International

Martine Boon wordt per 1 oktober algemeen directeur van GMP+ International, de certificering voor de diervoederindustrie. Ze neemt de functie over van Roland van der Post. Boon heeft een achtergrond in landbouweconomie en was werkzaam bij Rabobank.

Martine+Boon+wordt+algemeen+directeur+bij+GMP%2B+International
© Twan Wiermans

Bij Rabobank bekleedde Boon tot voor kort de functie van directeur Food & Agri Transities en Sectormanagemen. Ze heeft ervaring met landbouwfinanciering, start-ups in de agrifoodtech en management. 'Ik kijk vooral uit naar het ontwikkelen en uitbreiden van onze positie op het gebied van duurzaamheid. Die beschouw ik als cruciaal voor onze industrie en de rest van de wereld.'

GMP+ International werd in 1992 opgericht nadat verontreinigd diervoeder verschillende incidenten had veroorzaakt. GMP+ Feed Safety Assurance is een certificaat waarmee bedrijven aantonen dat diervoeders en ingrediënten voor diervoerders voldoen aan de wettelijke voorschriften en eisen. Dat wordt tegenwoordig gebruikt door bijna 20.000 bedrijven in negentig landen als veiligheidscertificeringssysteem voor de industrie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 6°
    10 %
  • Zondag
    19° / 7°
    10 %
  • Maandag
    20° / 10°
    30 %
Meer weer