Opnieuw een inspirerende EnergyTour

Boeren en tuinders die op zoek zijn naar energiebesparingmogelijkheden en innovatiekansen kunnen deelnemen aan de EnergyTour. Op 22 juni is er een tour voor de sectoren akkerbouw en open teelten.

De EnergyTours bestaan uit een aantal excursies naar bedrijven en kennisinstellingen die innovatief bezig zijn op het gebied van duurzame energieproductie en mogelijkheden voor beperking van broeikasgasemissies.

Daarnaast praten experts van Wageningen Universiteit en LTO Nederland de deelnemers bij over de belangrijkste ontwikkelingen omtrent energiebesparing. Ook komen de laatste ontwikkelingen rond het klimaat en energiebeleid aan de orde.

Flevoland

De volgende tour is voor de sectoren akkerbouw en open teelten en is op 22 juni in Flevoland. Meer informatie staat op agriconnect.nl/webform/de-boer-op-energytourdeze site. Daar kunnen ondernemers zich tot 15 juni ook aanmelden.

De organisatie van de EnergyTours 2012 is in handen van Wageningen UR, Arvalis, ZLTO en Projecten LTO Noord en wordt gefinancierd door Agentschap NL. Deelname is gratis.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    22° / 17°
    20 %
  • Maandag
    21° / 14°
    50 %
  • Dinsdag
    18° / 13°
    75 %
Meer weer