Duynie bundelt activiteiten onder één merknaam

De activiteiten van veevoerbedrijf Duynie in de veehouderij, voeding en petfood, techniek en duurzame energie gaan vanaf 1 oktober verder onder de merknaam Duynie. Dit moet de zichtbaarheid versterken en de activiteiten beter positioneren, voert Duynie-CEO Jonathan Job als reden aan.

Duynie+bundelt+activiteiten+onder+%C3%A9%C3%A9n+merknaam
© Studio van Assendelft

Voorheen heette de tak voor veehouderij Duynie Feed, die voor voeding en petfood Duynie Ingredients, voor de technische sector Novidon en voor de duurzame energie AgriBioSource.

'Een Duynie-merk overstijgt de som der delen. De transitie naar één merk stelt ons in staat om met ons aanbodgedreven businessmodel maximale waarde toe te voegen aan coproducten uit de productie van voedingsmiddelen-, dranken- en biobrandstoffen', stelt de Duynie-topman.


Veel op het spel

Circulariteit en verduurzaming zijn zakelijk en wettelijk een vereiste. Er staat volgens Job veel op het spel. Zowel voor producenten van coproducten in de voedings-, dranken- en biobrandstoffensector, als voor klanten die het sluiten van kringlopen als een manier zien om hun voetafdruk te verkleinen.

'Onder dit nieuwe merk helpt Duynie alle stakeholders in de agrifoodindustrie bij het realiseren van hun ambities', aldus Job.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 3°
    10 %
  • Zondag
    14° / 6°
    20 %
  • Maandag
    18° / 11°
    70 %
Meer weer