Nieuwe Oogst met POAH!-actie op AgroTechniek Holland

Op de AgroTechniek Holland (ATH) in het Flevolandse Biddinghuizen is Nieuwe Oogst aanwezig met een speciale actie. Iedere beursdag, van 11 tot en met 14 september, kan een POAH!-verrassingspakket worden gewonnen.

Nieuwe+Oogst+met+POAH%21%2Dactie+op+AgroTechniek+Holland
© Eigen Foto

Bij de POAH!-stand van Nieuwe Oogst kun je een foto laten maken in de photobooth. Wie de foto deelt op Instagram met de hashtag #StrikeAPOAHse en Nieuwe Oogst daar volgt en tagt, maakt kans op een pakket vol POAH!-merchandise.

De leukste en meest creatieve foto's worden uitgelicht en gedeeld op de Instagram-pagina van Nieuwe Oogst. Iedere ATH-dag wordt een winnaar gekozen. De winnaars krijgen na de beurs persoonlijk bericht.

De ATH in Biddinghuizen duurt tot en met 14 september. De POAH!-stand van Nieuwe Oogst is te vinden op veld B, stand V05-1.


POAH! is een videoserie van Nieuwe Oogst waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur verschijnt een nieuwe aflevering op nieuweoogst.nl/poah en onze socialemediakanalen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    23° / 12°
    0 %
  • Donderdag
    23° / 13°
    10 %
  • Vrijdag
    23° / 12°
    5 %
Meer weer