Landbouwvakbeurs Assen voortaan om het jaar

De Landbouwvakbeurs in Assen krijgt vanaf 2025 een vernieuwde opzet als tweejaarlijkse beurs. De geplande editie in november van dit jaar gaat niet door. Dat heeft organisator CNO-Expo donderdag bekendgemaakt.

Landbouwvakbeurs+Assen+voortaan+om+het+jaar
© Han Reindsen

De eerstvolgende editie vindt plaats op 2, 3 en 4 september 2025 op de TT Camping in Assen onder de naam Landbouwvakdagen Noord-Nederland. Deze nieuwe opzet vervangt de beurs die eerst gepland stond voor november 2024 op het TT Circuit.

In 2025 is de Landbouwvakdagen Noord-Nederland, met als thema 'Voedselvoorziening in stand houden voor mens en dier!', de enige agrarische beurs in Noord-Nederland. De beslissing om het evenement niet meer jaarlijks te organiseren, is volgens CNO-Expo genomen op basis van de wensen van veel standhouders.


Alleen verder

Met deze verandering eindigt ook de samenwerking met AST Expo, waardoor CNO-Expo de volledige organisatie op zich neemt. De beurs richt zich op akkerbouw en veehouderij en biedt een platform voor boeren en toeleveranciers om elkaar te ontmoeten en innovatieve ontwikkelingen in de agrarische sector te versnellen.

'We moeten in Noord-Nederland de agrarische sector behouden, gezien de vele mogelijkheden die boeren en toeleveranciers hier hebben', meldt CNO-Expo. 'Gezamenlijk moet er een plek zijn waar boeren elkaar kunnen treffen om vernieuwing snel te laten verlopen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    14° / 7°
    75 %
  • Vrijdag
    16° / 8°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 9°
    10 %
Meer weer