Varkenshandel Van den Eijnden neemt Varkenshandel & Transport Van Ansem over

Varkenshandel & Transport Van Ansem in het Brabantse Bakel stopt na vijftig jaar. Varkenshandel Van den Eijnden in het naburige Deurne neemt alle varkenshandelsactiviteiten van Sander en Anke van Ansem over. Van Ansem werkte al samen met dat varkenshandelsbedrijf in de varkensrijke Peelregio.

Varkenshandel+Van+den+Eijnden+neemt+Varkenshandel+%26amp%3B+Transport+Van+Ansem+over
© Varkenshandel Van den Eijnden

Door diverse ontwikkelingen in de varkenshouderij waren er voor de varkenshandel van Van Ansem onvoldoende mogelijkheden om te groeien. 'Ik kreeg al te maken met stoppende varkenshouders en dat gaat door. Bovendien was ik de regelgeving rondom het vervoeren van varkens helemaal beu. Vooral het gedoe rondom transportwaardigheid van dieren en het lossen van vleesvarkens op slachterijen was de welbekende druppel. Ik ga helemaal wat anders doen en laat de varkenshouderij achter me', zegt Sander van Ansem.

Groei van het bedrijf is noodzakelijk voor het verbeteren van de kosten en de efficiëntie in de wereld van de handel in varkens. Om leveranciers van varkens een juiste marktprijs te kunnen bieden, is efficiënt kunnen werken cruciaal, stelt Varkenshandel Van den Eijnden. De overname van de activiteiten van Varkenshandel & Transport Van Ansem is een ideale manier om dat alles te kunnen realiseren voor hun klanten.


Verzamelcentrum

Varkenshandel Van den Eijnden heeft in Deurne een eigen vrachtwagenpark en een verzamelcentrum. Sinds 1978 heeft Jan van den Eijnden kennis en ervaring opgedaan met de in- en verkoop van biggen, slachtbiggen, slachtzeugen en vleesvarkens.

Eerst samenwerken en daarna samenvoegen van handelsactiviteiten is begin dit jaar ook gebeurd bij het opgaan van Varkenshandel Dijk in Handelshuis Schuttert. Per 1 januari 2024 zijn alle activiteiten van Dijk, dus ook biggenbemiddelaar Select Porc, ondergebracht bij Handelshuis Schuttert in het Overijsselse Ommen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    14° / 8°
    75 %
  • Vrijdag
    16° / 8°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 8°
    10 %
Meer weer