Royal Peterson and Control Union verwerven meerderheidsbelang in Delphy

Royal Peterson en Control Union Group (RPCU) en Delphy maken donderdag bekend dat RPCU een meerderheidsbelang in Delphy heeft verworven. Daarmee wordt Delphy onderdeel van Peterson Projects and Solutions, dat zich richt op advies- en kennisactiviteiten.

Royal+Peterson+and+Control+Union+verwerven+meerderheidsbelang+in+Delphy
© Delphy

De overname zal de expertise van Delphy combineren met het gevestigde internationale netwerk van RPCU-kantoren, waardoor meer landen en toeleveringsketens zullen profiteren. 'Het management en de aandeelhouders van Delphy zochten naar een solide partner waarmee we onze expertise wereldwijd versneld kunnen inzetten en die zal bijdragen aan de uitbouw van ons bedrijf', licht directeur Jacco van der Wekken van Delphy toe.

'Na een afgewogen proces hebben de aandeelhouders van Delphy gekozen voor Royal Peterson en Control Union als partner voor de toekomst.' Volgens Van der Wekken is deze overname een erkenning van de kwaliteit en toegevoegde waarde die Delphy levert.

Directeur Johan Maris van RPCU voegt toe: 'In onze wereldwijde activiteiten zien we al vele jaren een groeiende vraag naar onafhankelijk advies gericht op het inzetten voor de onafhankelijke belangen van de teler en stakeholders. Steeds meer landen willen zelfvoorzienend zijn in de voedselproductie, terwijl tegelijkertijd hun noodzaak om in te spelen op klimaatverandering en duurzaamheidsuitdagingen duidelijk is. De praktische kennis en expertise van Delphy zullen een grote aantrekkingskracht hebben om dit op te lossen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    16° / 3°
    10 %
  • Zaterdag
    16° / 2°
    10 %
  • Zondag
    14° / 8°
    60 %
Meer weer