Finalisten van Het Beste Idee van Varkensland 2024 zijn bekend

De vijf finalisten voor de negende editie van Het Beste Idee van Varkensland (HBIVV) zijn bekend. De finale van de competitie om nieuwe ideeën en innovaties aan te jagen vindt plaats op 19 november bij onderwijsgroep Aeres op de locatie Barneveld.

Finalisten+van+Het+Beste+Idee+van+Varkensland+2024+zijn+bekend
© Freelancer

'De finalisten hebben stuk voor stuk innovatieve ideeën die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van de varkenshouderij', zegt het adviesteam dat de inzendingen beoordeelt.

Door naar de finale gaan: Pieter Hoenderken met 'Wegen zonder weegschaal', Rainier van Gelderen met 'Artificial Intelligence (AI) assist helpt', Peter Reijnoudt met 'MicroAktiv-BS voor meer rendement per dierplaats', Roland van Asten met 'FlexiPigFloor' en Pleun Leeijen (namens The Pig Story) met 'The Pig Story'.


Studentenchallenge

HBIVV kent sinds een aantal jaren ook een studentenchallenge. Deze vindt dit jaar plaats op 18 september. Verschillende studenten strijden dan om een wildcard voor de finale van HBIVV. Het winnende idee wordt toegevoegd aan de finalisten en dingt mee naar de hoofdprijs.

Alle finalisten nemen in oktober deel aan een intensieve masterclass en pitchtraining ter voorbereiding op de finale. Deze finale vindt plaats op 19 november op de locatie Barneveld van Aeres MBO. Belangstellenden zijn welkom.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    23° / 12°
    0 %
  • Donderdag
    24° / 13°
    0 %
  • Vrijdag
    24° / 12°
    0 %
Meer weer