Pali Group stopt met verwerking varkensvlees

Pali Group verwerkt vanaf 1 september geen varkensvlees meer. Het Noord-Brabantse familiebedrijf gaat zich meer focussen op de in- en verkoop van biggen, varkens en zeugen.

Pali+Group+stopt+met+verwerking+varkensvlees
© Twan Wiermans

Pali Group stopte in april met het slachten van varkens in Geldrop, vanwege beperkingen in de vergunning en onvoldoende mogelijkheden om verder te groeien. De vleesvarkens worden sindsdien bij Compaxo in Zevenaar geslacht. Een gedeelte van het varkensvlees werd verder verwerkt bij Pali Meat in Oss. De vleesverwerking stopt nu per 1 september.

Het besluit van Pali Group betekent dat de onderneming geen activiteiten meer heeft in het slachten van varkens en de verwerking van varkensvlees.


Marktpositie versterken

De in- en verkoop van biggen, varkens en zeugen blijft wel gehandhaafd. De onderneming heeft haar team van medewerkers uitgebreid en wil de marktpositie in de varkenshandel versterken.

Naast de handel in varkens, is Pali Group actief in de productie van kalfs- en geitenvlees. Het bedrijf exploiteert een kalverslachterij en uitbeenderij in Den Bosch en beschikt daar over een vrieshuis. Het transport van vee en vlees gebeurt ook in eigen beheer.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    16° / 6°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    10 %
  • Zondag
    18° / 9°
    20 %
Meer weer