De Gulle Waard in Winterswijk puurst

Het Puurste Restaurant van Nederland 2014 is Gasterij De Gulle Waard in Winterswijk. Bij De Veldkeuken Werk aan het Spoel in Culemborg werd dit gisteren bekendgemaakt.

De+Gulle+Waard+in+Winterswijk+puurst
© De Gulle Waard

De jury is unaniem enthousiast over de winnaar.

Jurylid Martine Zuil: 'Alles is puur bij De Gulle Waard. Niet alleen de prachtige producten op het bord en in het glas. Maar ook de oprechte liefde voor het vak en de aandacht voor de gasten. De Gulle Waard is pure passie voor alles wat het leven mooi maakt.'

Lokale leveranciers

Eigenaren Nel en Henk Schellekens van De Gulle Waard kopen al vele jaren zoveel mogelijk ingrediënten in bij lokale en regionale leveranciers in de Achterhoek. Bijvoorbeeld Helder Varken, die ze van kop tot staart verwerken en Kemper Kip.

Ook voor een veggie Puur Menu ben je bij De Gulle Waard aan het goede adres. Nel Schellekens, chef kok vindt het een uitdaging om te koken met bijzondere peulvruchten, vergeten groenten en ze versiert de borden graag met bloemen.

Inspirerende wijze

Ook weet ze op inspirerende wijze het verhaal achter de producten over te brengen op haar gasten, stelt de jury.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    6° / 5°
    10 %
  • Zaterdag
    4° / 3°
    10 %
  • Zondag
    8° / 3°
    10 %
Meer weer