One Flora Group wil groei en innovatie versnellen

Sierteelthandelsbedrijf One Flora Group in Rijnsburg en Aalsmeer past de organisatie binnen het bedrijf aan om verdere groei en innovatie te stimuleren. Directie- en managementteam worden per 1 september vernieuwd.

One+Flora+Group+wil+groei+en+innovatie+versnellen
© LLTB

One Flora Group is in 2022 ontstaan uit de fusie van Groenland en L&M Groep. Sinds de fusie is volgens het bedrijf aanzienlijke vooruitgang geboekt. Voor John Celie is daarmee de tijd gekomen om ruimte te geven aan een nieuwe generatie leiders. Hij richtte in 1994 Celieplant op en startte in 2012 Groenland.

Celie blijft nog wel adviseur van One Flora Groep. De leiding komt per 1 september in handen van Jan-Willem en Lennard Leeuwenburg. Nick Tol treedt aan als operationeel directeur en Sven Aertssen als commercieel directeur.

De aanpassing van organisatiestructuur heeft als doel de samenwerking met kwekers en klanten te intensiveren. Het bedrijf wil transparanter en efficiënter werken. Dat moet leiden tot een duurzamere keten voor bloemen en planten.

One Flora Group verhandelt jaarlijks 1,4 miljard bloemen en 26 miljoen planten. Met 363 medewerkers wordt een omzet behaald van 380 miljoen euro.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Dinsdag
    21° / 12°
    10 %
  • Woensdag
    23° / 12°
    10 %
  • Donderdag
    24° / 13°
    10 %
Meer weer