Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
'In de mist is het lastig sturen, zeker zonder radar'
Gisteren, 11:00
POAH! Deutz D4506
Gisteren, 10:00
Nieuwste video's
POAH! Deutz D4506
Gisteren, 10:00
Kennispartners
'Verbind tegenpolen door ze met elkaar in gesprek te brengen'
Netwerk Platteland
Meest gelezen
Excretieforfaits stikstof bij melkvee omlaag
03-01-2025
POAH! Deutz D4506
Gisteren, 10:00
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
Kubota M7131
Gebruikt, P.O.A.
-
ST1620
Gebruikt, € 2.500
-
Lely Splendimo 320FC Frontmaaier
2015, P.O.A.
-
Claas VOLTO 1320T
Gebruikt, P.O.A.
Vacatures
Accountmanager Binnendienst
AgriPers - Wageningen
Programmaleider Landbouw (stikstof en water) 32 uur
Natuur & Milieu - Utrecht
Marketing Medewerker
Kverneland Group Nieuw-Vennep - Nieuw Vennep, Haarlemmermeer
Proefveldmedewerk(st)er
Corteva agrisciences - NL
Docent veehouderij
Landstede MBO - Raalte
Weer
-
Maandag11° / 9°90 %
-
Dinsdag5° / 2°70 %
-
Woensdag4° / 0°50 %