Pop Vriend Seeds verandert naam per 1 oktober in KWS Vegetables

Zaadfirma KWS meldt dat dochterbedrijf Pop Vriend Seeds zijn naam per 1 oktober officieel verandert in KWS Vegetables Netherlands B.V. Door deze stap wordt Pop Vriend Seeds ook in naam een volwaardig dochter van KWS, inclusief merkwijziging.

Pop+Vriend+Seeds+verandert+naam+per+1+oktober+in+KWS+Vegetables
© Job Hiddink

KWS deed in juni 2019 zijn intrede in de groentezadenbusiness door het Nederlandse bedrijf Pop Vriend Seeds over te nemen. Sindsdien heeft deze nieuwe businessunit zich uitgebreid en ontwikkeld. Met het veranderen van de naam en huisstijl van Pop Vriend Seeds volgt KWS een duidelijk integratieplan om het volledige potentieel van de groenteveredelingsactiviteiten te benutten.

'Dit is een belangrijke stap om KWS Vegetables klaar te maken voor de toekomst', zegt Simon Walter, hoofd van de businessunit Vegetables. 'We willen KWS positioneren als een belangrijke speler voor wat betreft groentezaden. We moeten de zichtbaarheid van het KWS-merk vergroten.'


Het jaarlijkse 'PopFest', de open dagen voor groentelers, distributeurs en partners in de keten, markeert de merkverandering. Het evenement dat dit jaar plaatsvindt van 23 tot 27 september wordt de eerste editie waarbij de nieuwe oranje huisstijl zichtbaar zal zijn.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    23° / 13°
    10 %
  • Vrijdag
    23° / 12°
    5 %
  • Zaterdag
    24° / 12°
    0 %
Meer weer