Duitsers introduceren geraspte amandelkaas
De Duitse firma E.V.A. GmbH uit Oberreute, dochterbedrijf van de Beierse particuliere kaasproducent Hochland uit Heimenkirch, introduceert een plantaardig alternatief voor geraspte kaas.
Volgens E.V.A. kan iedereen met dit product puur plantaardig genieten van zijn pizza, lasagne of au gratin, schrijft Zuivelzicht. Het alternatief voor plantaardige kaas smelt bij een temperatuur van 180 graden Celsius.
Simply V Schmelzgenusseraspte is ook geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie, geeft de producent aan. Het product is gemaakt uit amandelen en verrijkt met waardevolle kokosolie. Het bevat geen soja en palmolie.
Lees ook
Prijzen boerenkaas blijven gelijk
11-04-2017
Noteringen boerenkaas blijven stabiel
07-03-2017
Prijzen boerenkaas blijven hoog
09-02-2017
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
De Heus neemt holding van pluimveebedrijven Van der Linden over
Gisteren, 16:17
'In de mist is het lastig sturen, zeker zonder radar'
Gisteren, 11:00
POAH! Deutz D4506
Gisteren, 10:00
Nieuwste video's
POAH! Deutz D4506
Gisteren, 10:00
Kennispartners
Meest gelezen
Excretieforfaits stikstof bij melkvee omlaag
03-01-2025
POAH! Deutz D4506
Gisteren, 10:00
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
Honda HF2417HB
2014, P.O.A.
-
Stiga GYRO 700-E
2024, P.O.A.
-
Stihl RT 6112.1 ZL
2024, P.O.A.
-
Evers FOREST XL 9-310-2 R62
2024, € 11.750
Vacatures
Accountmanager Binnendienst
AgriPers - Wageningen
Programmaleider Landbouw (stikstof en water) 32 uur
Natuur & Milieu - Utrecht
Marketing Medewerker
Kverneland Group Nieuw-Vennep - Nieuw Vennep, Haarlemmermeer
Proefveldmedewerk(st)er
Corteva agrisciences - NL
Docent veehouderij
Landstede MBO - Raalte
Weer
-
Maandag11° / 9°90 %
-
Dinsdag5° / 2°70 %
-
Woensdag4° / 0°50 %