CRV en Dairy Academy A-ware gaan samenwerken

Veeverbeteringsorganisatie CRV en de Dairy Academy van zuivelbedrijf Royal A-ware gaan samenwerken. CRV wordt kennispartner van het bedrijf. Door de samenwerking kunnen melkveehouders van A-ware workshops volgen op het gebied van fokkerij.

CRV+en+Dairy+Academy+A%2Dware+gaan+samenwerken
© Marcel Berendsen

Dairy Academy is het kennisplatform voor melkveehouders die melk leveren aan Royal A-ware. Beide bedrijven benadrukken de meerwaarde van de samenwerking. 'Met onze kennis en expertise kunnen we een breed pakket aan workshops verzorgen. We dragen onze kennis over vruchtbaarheid en fokken op gezondheid, levensduur en efficiëntie graag over aan de melkveehouders', stelt Lammert Veenhuizen, algemeen directeur Nederland en Vlaanderen van CRV.

COO Klaas de Jong van Royal A-ware is al even enthousiast. 'CRV is voor ons een waardevolle opvolger van onze vorige kennispartner op het gebied van fokkerijadvies en fokstrategie. De kennis van CRV kan onze melkveehouders helpen om hun fokdoelen te optimaliseren en een hogere genetische vooruitgang te realiseren.'

Dairy Academy organiseert samen met kennispartners workshops, kennisdagen en excursies voor melkveehouders die leveren aan Royal A-ware. De eerste workshops met CRV staan dit najaar op de agenda. Kengetallen op het gebied van duurzaamheid en vruchtbaarheid staan hierin centraal.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    18° / 14°
    85 %
  • Vrijdag
    18° / 11°
    50 %
  • Zaterdag
    16° / 12°
    80 %
Meer weer