Gommans Flowers sluit aan bij VannoVa

Gommans Flowers in het Limburgse Egchel treedt toe tot chrysantencollectief VannoVa. Het samenwerkingsverband versterkt daarmee zijn ledenbestand en breidt daarmee ook het assortiment uit.

Gommans+Flowers+sluit+aan+bij+VannoVa
© VannoVa

Een aantal toonaangevende chrysantenkwekers werkt binnen VannoVa samen op het gebied van productie, marketing en promotie. Nick Gommans zag de aansluiting bij een collectief als een logische stap. Snelle ontwikkelingen bij VannoVa wakkerden de interesse om samen te werken aan, licht de Limburgse chrysantenkweker toe.

Volgens Gommans waren de kwekers van VannoVa voor hem geen onbekenden. 'In de afgelopen periode hebben we intensiever contact gehad, vooral omdat wij, net als Fred en Jan van Paassen, de witte troschrysant Chic teelden.' Ook het feit dat zijn bedrijf op grotere afstand van de bloemenveiling ligt, speelde mee in de beslissing om voor het chrysantencollectief te kiezen.

Gommans Flowers blijft de populaire troschrysant Chic telen en Fred en Jan van Paassen stappen van Chic over op de relatief nieuwe variëteit Altaj. Gommans: 'Wij zien de samenwerking als een welkome aanvulling op ons bedrijf en kijken uit naar een succesvolle start.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Dinsdag
    21° / 12°
    10 %
  • Woensdag
    23° / 12°
    10 %
  • Donderdag
    24° / 13°
    10 %
Meer weer