Podcast: College Boer met biologisch melkveehouder Sybrand Bouma

'Wat goed gaat, krijgt navolging. En dan verandert echt de wereld', is het credo van voorzitter Sybrand Bouma van De Natuurweide. In deze podcast van College Boer beantwoordt hij op Aeres MBO Dronten Warmonderhof vragen van studenten over onder meer zijn bedrijfsvoering en de fosfaatproblematiek.

De biologische melkveehouder heeft een mestplan aangeboden in Den Haag voor behoud van derogatie, samen met LTO, het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt en de Nederlandse Zuivel Organisatie. Bij biologische landbouw is er minder mestproductie en zo kan deze sector een rol spelen in de oplossing, is zijn overtuiging.


College Boer is een live-event waarin studenten onder leiding van moderator en Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo aan een gastboer hun vragen kunnen stellen. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en nieuweoogst.nl als televisie-uitzending en podcast. Deze aflevering met Coen van den Bighelaar is opgenomen bij Aeres Hogeschool in Dronten. Bekijk alle uitzendingen op nieuweoogst.nl/collegeboer.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    22° / 17°
    20 %
  • Maandag
    21° / 14°
    50 %
  • Dinsdag
    18° / 13°
    75 %
Meer weer