De blik vooruit op Nationaal Melkveecongres

RMV Gorinchem opent op 26 november net als vorig jaar met het Nationaal Melkveecongres. Met het thema 'De blik vooruit!' wordt ingegaan op hoe melkveehouders de toekomst van hun sector kunnen claimen.

De+blik+vooruit+op+Nationaal+Melkveecongres
© Easyfairs

Toekomstgericht ondernemen is belangrijker dan ooit in de melkveehouderij. Dat begint bij het doorgronden van de internationale zuivelmarkt en de laatste beleidsontwikkelingen. Wat betekent dit voor de positie van melkveehouders?

Onder leiding van Esther de Snoo, hoofdredacteur van Nieuwe Oogst, bespreken Erwin Wunnekink (LTO Melkveehouderij), Jan Derck van Karnebeek (FrieslandCampina), Marijn Dekkers (Rabobank), Jan Huitema (voormalig Europarlementariër VVD) en Gert van Duinkerken (Wageningen Livestock Research) de nieuwste ontwikkelingen en trends in de markt.

De Rundvee en Mechanisatievakdagen in Gorinchem zijn op 26, 27 en 28 november. Het Nationaal Melkveecongres is op dinsdag 26 november, voorafgaand aan de beurs. Aanmelden voor het congres kan vanaf 14 oktober, tijdens het boeken van de toegangsticket voor de beurs.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    14° / 11°
    95 %
  • Vrijdag
    13° / 6°
    20 %
  • Zaterdag
    12° / 4°
    20 %
Meer weer